Tommerup Efterskole søger verdensborgerlærer til fastansættelse 1. august

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Som efterskolelærer på Tommerup Efterskole skal du brænde for en hverdag sammen med unge mennesker. Har du lyst til at blive en del af en stærk kollegaflok, der både knokler og har det sjovt sammen. Så er det måske dig vi leder efter. 

Vi søger en lærer, der sammen med en kollega skal stå i spidsen for vores linjefag Verdensborger. Derudover ser vi gerne, at du kan undervise i dansk og engelsk, men tøv ikke med at byde ind på andre fag. 

Vi lægger stor vægt på relationsarbejdet med eleverne. Det er derfor en naturlig del af arbejdet på Tommerup Efterskole, at du har lyst til at være sammen med de unge mennesker, både i undervisningen og i fritiden. Vi forventer, at du engagerer dig i efterskolelivet og deltager aktivt i de mangeartede opgaver, der følger med. Det kan bl.a. være vagter, temauger, lejrskoler, kontaktlærerrollen og alle mulige andre sjove og skøre fælles aktiviteter.

Tommerup Efterskole er en almen bred, nutidig og åben skole med et folkekirkeligt livs- og menneskesyn.

Det er vigtigt for os, at eleverne har frihed til selv at forme deres tro og holdninger til livet, både når de er enige og uenige. 

Hvis ovenstående har vakt din nysgerrighed, skal du ikke tøve med at ringe til forstander, Peter Munk Povlsen på 29 28 11 72, og høre nærmere om Tommerup Efterskole. 

Ansættelse i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Vi har mulighed for at stille tjenestebolig til rådighed.

Hvis du har lyst til at blive en del af en arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab og højt til loftet så send din ansøgning i en samlet PDF til post@tommerup-efterskole.dk

Ansøgningsfristen er mandag den 8. april kl. 12.00. Samtalerne forventes afholdt i slutningen i uge 15.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

TOMMERUP EFTERSKOLE, Sortebrovej, 5690 Tommerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6014942

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet