Spændende pedelstilling på Vestfyns Efterskole - Bliv en del af et engageret miljø og støt elevernes udvikling

Profilbillede
dato

Vestfyns Efterskole er en lille skole, hvor eleverne foruden de klassiske skolefag, også indgår i opgaver og pligter på skolen. Da skolen er delvist selvforsynende er der en form for landbrug på skolen - og her deltager eleverne også.
Ca. 80% af vores elever tager efterfølgende en erhvervsuddannelse typisk indenfor landbrug, tømrerfaget, smedefaget, etc.

Som pedel vil dine primære arbejdsopgaver være at sørge for vedligeholdelse af skolens maskinpark (bl.a. traktor, minilæsser, motorsave, havetraktorer, buskryddere, mm.), samt svejse og reparere låger, hegnselementer, harver og møgspreder mm. Herudover vil der være typiske pedelopgaver som vedligeholdelse af bygninger, udearealer og faciliteter. Fordelingen er ca. 50/50. Mange af opgaverne laves sammen med eleverne. Hvilke opgaver eleverne deltager i bestemmes umiddelbart af de respektive lærere. Arbejdstiden er 15 timer ugentlig, og der vil kunne laves aftale om både mødedage og mødetidspunkter.

Vi forventer, at du har en baggrund som mekaniker/landbrugsmekaniker – eller har kendskab og erfaring med maskinreparation. Andre håndværksmæssige eller landbrugsfaglige kompetencer er også en fordel. Derudover har vi brug for, at vores nye medarbejder kan CO2 svejse – certifikat er ikke et krav.

 Vi ønsker at udvikle elevernes evner, styrke deres selvtillid, ansvarlighed og personlighed. Derfor er det vigtigt, at du kan lide unge mennesker, har en positiv tilgang til opgaverne og en pædagogisk tilgang i samarbejdet med de unge mennesker.

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i et engageret miljø.

Er der spørgsmål til stillingen kan Thomas Gentsch kontaktes på tlf. 2173-6289. Ansøgninger med CV fremsendes til thomas@vestfynsefterskole.dk

 Vi glæder os til at høre fra dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (15-16 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

VESTFYNS EFTERSKOLE, Nørremarksvej, 5690 Tommerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068494

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet