Revisor/Revisorassistent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du se dig blive en del af et passioneret revisor-team, hvor de tørre tal krydres med fællesskab, uformel omgangstone, humor og engagement? Brænder du for – til enhver tid – at servicere dine kunder i øjenhøjde? Ønsker du at være en del at et uformelt og nærværende miljø med masser af sparring, hvor tilgangen til faget og virksomheden er: ”Vi yder høj faglighed, nærvær og tryghed i samarbejdet med vores kunder”? Kan du svare ja til ovenstående, så er du måske den profil AMBIZZION søger til vores kunde Revisionsfirmaet Axel Gram I/S.

STOR BREDDE I ARBEJDSOPGAVERNE – RÅDGIVNING OG REVISION PRIMÆRT I SMV-SEGMENTET

Du får ansvar for at løse opgaver for en bred kreds af kunder indenfor SMV-segmentet. Du bidrager samtidigt med sparring og fælles opgaveløsning blandt kolleger, hvilket betyder at man ”står op for hinanden”.      

UDPLUK AF OPGAVER:

  • Revision og regnskabsudarbejdelse
  • Bogføring, afstemninger samt indberetning af moms
  • Kundemøder og afdækning af kunders behov
  • Rådgivning af forskellig art typisk i SMV-segmentet
  • Sparring og vidensdeling blandt kolleger

Du får selvstændigt kundeansvar med egen kundeportefølje, udvikler og fastholder stærke kunderelationer. Du har den direkte kundekontakt med egne kunder, hos hvem du har indsigt i alle arbejdsopgaver og bringer disse i mål. Som rådgiver bidrager du til, at Axel Gram via en nærværende tilgang og høj faglighed, fortsat fastholder sit ry som den rådgiver, der skaber tryghed og solid sparring hos blandt andet ejer-ledede virksomheder og kunder generelt.

OM DIG:

Det forventes, at du har erfaring inden for regnskabs- og revisionsområdet. Uddannelsesmæssigt har du en økonomisk revisions-relevant uddannelse. Måske er du på vej til eller har færdiggjort en cand.merc.aud. eller HDR – bemærk dette er IKKE et krav. Har du kendskab til Focus IT er det en fordel, men dette er ej heller et krav.

Gennem en proaktiv indsats sikrer du dine kunder værdi af de ydelser de leveres. Du er fagligt nysgerrig, og opsøgende i forhold til ny viden. Helt naturligt skaber du tillid og respekt omkring din person qua dit nærvær, dine sociale færdigheder og gode kommunikative evner. Overordnet set har du lysten til at have kontakt til mange mennesker. Struktur, detaljesans, fleksibel er end videre nøgleord, som karakteriserer dig.

Du ses som personen, der gør sig umage. Er den, der bidrager til den gode stemning i teamet, og den, der trives ”let” og naturligt blandt kunder og kolleger – og i en organisation, hvor kunden er i centrum, og hvor fælles opgaveløsning og ”vi-følelsen” dyrkes.

DU TILBYDES:

  • Et særdeles uformelt, samarbejdsorienteret miljø med en flad organisationsstruktur og engagerede kolleger
  • en kultur med stor fokus på kvalitet til tiden, vidensdeling, trivsel i job/funktion og tryghed for kunden
  • en funktion med stor indflydelse, fleksibilitet og gode muligheder for at udbygge din faglige viden
  • et fokus på, at det skal være givende, udfordrende og sjovt at gå på arbejde i gode rammer  

Du bliver en del af en veletableret virksomhed etableret i 1953. I dag med en meget stabil kundeportefølje bestående af primært fynske kunder i SMV-segmentet, på tværs af mange brancher. Nye kunder kommer fortsat til, og til at tage sig af såvel nye som eksisterende består Axel Gram-teamet i dag af 12 personer, der i et tæt samarbejde gør alt for at ”levere varen” overfor kunden. Dertil har virksomheden stor og afgørende fokus på, at du og dine kolleger alle kan få familie- og arbejdsliv til at hænge sammen.

Dit arbejdssted bliver på virksomhedens domicil i Odense M, hvor til adgangsforholdene er gode, herunder egen p-plads. Giver det mening at du indimellem varetager dit arbejde fra din hjemmeadresse, så vil dette være en mulighed. 

Læs mere på www.axelgram.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ambizzion ApS, Østerbro, 5690 Tommerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945541

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet