Kurset "Klimavenlig familiemad" er en oplagt mulighed for familier, der ønsker at blive mere nysgerrige på sund og klimavenlig madlavning. I vil lære at inkorporere ingredienser som bønner, ærter og linser i jeres hverdagsretter, uden at skære alt kødet væk.
Forvandl livretter til klimavenlige måltiderUnderviser Lykke Kristensen vil guide jer gennem teknikker til at give klassiske livretter som pasta med kødsovs, burger og kylling i karry et klimavenligt twist. Smagen er i fokus, og I vil arbejde med både smage og mundfølelse for at blive mere madmodige.
En oplevelse for hele familienKurset er designet til at give familier en sjov og lærerig oplevelse sammen, som forhåbentlig fortsætter i hjemmets køkken. For at sikre, at både børn og voksne får mest muligt ud af kurset, skal de tilmeldte børn være i skolealderen og helst være fyldt 8 år.
Bemærk, at prisen for råvarer afregnes pr. gang.
Praktisk information
Dato: Lørdag 15. marts 2025 (og to efterfølgende lørdage)
Tid: Kl. 10.30-13.30
Sted: Brylle Skole, Tobovej 43, 5690 Tommerup
Arrangør: Verninge Husflid
Underviser: Lykke Kristensen
Telefon: 29931894
Mail: lykke_kristensen@hotmail.com
Hold: 57.25
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her