Hesteaften med dyrlæge Heidi Nielsen hos Land & Fritid Frankfri

dato

Den 30. september 2024 inviterer Land & Fritid Frankfri alle hesteentusiaster til en spændende aften med dyrlæge Heidi Nielsen. Fra kl. 18:30 vil Heidi dele sin omfattende viden om hestens tænder, bid og trenser, og hvordan disse påvirker hestens trivsel og præstation.

Land & Fritid Frankfri præsenterer "Hesteaften - Foredrag med Dyrlæge Heidi Nielsen" - en unik mulighed for at lære mere om sammenhængen mellem tænder, bid, trenser og hestens trivsel. Heidi Nielsen er en anerkendt hestedyrlæge og tandekspert, kendt som medforfatter til "Bogen om tænder, bid og trenser". Hun har designet sin egen trense og deltaget som ekspert i flere podcasts, samt i TV2's Operation X.

En aften fyldt med viden
Aftenens hovedtema vil være hestens mundhule. Heidi vil dele sin omfattende viden om, hvordan tænder, bid og trenser har en direkte indvirkning på både hestens komfort og ridningen. Du vil lære, hvorfor regelmæssige mundhuleundersøgelser er afgørende for hestens sundhed, og hvordan korrekt tilpasning af bid og trenser kan gøre en markant forskel for din hests trivsel og præstation.

Praktiske råd og mulighed for spørgsmål
For kun 200 kr. kan du sikre dig en plads til en aften, der byder på en masse ny viden og læring. Gå ikke glip af denne chance for at blive inspireret og få praktiske råd samt mulighed for at stille spørgsmål til Heidi. Arrangementet finder sted hos Land & Fritid Frankfri, hvor vi garanterer en aften fyldt med spændende indhold og ny viden, du kan tage med dig hjem.

Praktisk information
Dato: Mandag den 30. september 2024
Tid: Kl. 18:30
Sted: Land & Fritid Frankfri, Hellevad 16, 5690 Tommerup
Entré: 200 kr
Arrangør: Alle

Skynd dig at købe din billet og vær en del af noget helt særligt. Vi glæder os til at se dig!

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut