Flink skinner i Tommerup-SSV Højfyns nederlag til Brylle-Verninge

Profilbillede
dato

Tommerup-SSV Højfyn mødte rivalerne Brylle-Verninge i en intens kamp den 12. september 2024. Selvom kampen endte med et ærgerligt nederlag, var der mange positive momenter for udeholdet.

Efter kampen fangede vi Tommerup-SSV Højfyns træner Allan Schiøtt for at få hans reaktion på kampens forløb:

“Det var et rigtig ærgerligt nederlag til vores rivaler. Hele holdet kæmpede bravt, men nogle uheldige episoder gjorde forskellen i dagens kamp. Resultatet lyver lidt i forhold til spil og chancer,” udtalte Schiøtt.

Trods det utilfredsstillende resultat var der adskillige positive aspekter at tage med fra kampen. “Vores kampånd kunne ingen sætte en finger på. Alle kæmpede det bedste de kunne. Vi var positive og hjalp hinanden hele kampen igennem,” fremhævede Schiøtt.

Med henblik på fremtidige kampe påpegede træneren vigtigheden af at minimere personlige fejl. “Vi skal minimere de personlige fejl. Så mere koncentration i vores indsats hele vejen rundt,” sagde han.

Der var også ros til flere specifikke spillere fra dagens opgør. “Max Flink fik gang i målscoringen med hele 3 mål og var en trussel offensivt. Eric Nyirakadari spillede en god kamp på midtbanen og fik scoret et flot langskudsmål. Noah Himmelstrup havde flere gode aktioner i forsvaret og fik afværget en del afslutninger fra modstanderen. Magnus Lind havde flere gode aktioner i det offensive spil,” bemærkede Schiøtt.

En af spillerne, Nor Hallberg, delte også sine tanker om kampen: “Det var et ærgerligt nederlag, men vi kæmpede til det sidste.”

Selvom Tommerup-SSV Højfyn måtte se sig besejret denne gang, leverede holdet en præstation, som de kan bygge videre på. Deres vilje og kampgejst lover godt for de kommende kampe.

Næste kamp for Tommerup-SSV Højfyn er et opgør imod Søndersø BK. Det udspiller sig i Albani Arena Vissenbjerg d. 19. september klokken 18:00.

Kampens resultat: 9-4 til Brylle-Verninge
Række: U11 dr. C - 8:8 - 5-7 kampe - efterår 2024, Pulje 1

Mål
22'1-0
25'2-0
27'3-0
30'3-1Max Flink
35'4-1
36'4-2Eric Nyirakadari