"Brylle Skole søger relationsstærk pædagog til spændende mellemformstilbud"

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af vores team af hverdagshelte, der hver dag gør en forskel? Er bevægelse, kreativitet og samarbejde tre af dine styrker, og brænder du for at arrangere helhjertede og spændende dage for eleverne? Har du erfaring med at skabe et trygt læringsmiljø for skolens elever og lægge fundamentet for det gode skoleliv? Så læs med her!

Hos Brylle skole søger vi lige nu en relationsstærk og imødekommende pædagog, der er nysgerrig på og brænder for at arbejde med børn i mellemformstilbud.

Ud over mellemform vil du indgå i klasseteams og SFO.

Stillingen er på 37 timer om ugen og med tiltrædelse 1. august 2024.

Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 6.15-17.00 og er fordelt med ca. 40 % i SFO-delen og 60 % i skoledelen.

Hvem er vi

Brylle Skole er en del af Brylle Landsbyordning, der ligger naturskønt i den nordøstlige udkant af Assens Kommune – ca. 15 min. kørsel fra Odense.

Vores skoledel har ca. 135 elever fordelt på 0. - 6. årgang. SFO-en har ca. 70 børn tilmeldt, og dagtilbuddet har ca. 80 børn fordelt på vuggestue og børnehave.

Vi har et fantastisk dejligt udeområde omkring vores skole og daginstitution bl.a. med egne skove, kuperet terræn, bålhytte og legeplads bygget i naturmaterialer, som alt sammen lægger op til aktivt udeliv.

Vi har et godt pædagog- og lærersamarbejde, hvor vi er fælles om elevernes trivsel og læring, og vi arbejder ud fra vores værdier: Gensidig respekt, Tryghed, Trivsel og Alles ret til et godt fællesskab.

Med glimt i øjet og humor skaber vi en tryg og alt andet end kedelig hverdag for både børn og voksne.

Du vil passe super godt ind i vores team, hvis du deler de samme værdier og kan se dig selv som en medarbejder, der bidrager til udvikling og ikke er bange for at tænke nyt og komme med ideer. Det elsker vi nemlig her på Brylle Skole. 

Kan du se dig selv være en del af vores både nærværende og sprudlende hverdag, så er det måske lige dig, vi søger!

Hvem er du

Vi ønsker os en kollega, der:

 • er uddannet pædagog og har stærke faglige kompetencer inden for det almene pædagogiske område, herunder trivsel i skole og SFO
 • er anerkendende og nysgerrig i tilgangen til børnenes hensigter og kommunikation
 • er imødekommende og samtidig tydelig i pædagogik, didaktik, klasseledelse og mundtlig/skriftlig kommunikation, hvor du sætter klare rammer for hverdagen i og omkring klassen
 • kan varetage undervisning i bevægelse og understøtte undervisning i indskolingen, hvor trivsel, bevægelse og læring er grundstenene
 • kan opstille mål og planlægge, dokumentere og evaluere det pædagogiske arbejde og børnenes læring, trivsel, udvikling og dannelse samt reflektere over egen praksis sammen med dine kolleger
 • er en teamplayer, der kan indgå i et ligeværdigt og udviklende teamsamarbejde med klassernes lærere og SFO-teamets pædagoger
 • er nærværende og har overblik, samtidig med at du er med i legen
 • ser børnenes forældre som vigtige medspillere
Vi tilbyder

Hos hos kan du se frem til:

 • at blive en del af en skole, hvor der er stort engagement og vilje til at skabe de bedst mulige rammer for vores elever og den bedste arbejdsplads for alle medarbejdere
 • et godt samarbejde mellem skolepædagoger og lærere, fordi vi har fokus på at skabe gode rammer for det tværprofessionelle samarbejde
 • at vi hjælper hinanden, er fleksible og stabile, og alle medarbejdere går til opgaverne med stor ansvarsfølelse og engagement
 • glade og positive kolleger med en stærk faglig tilgang til det pædagogiske arbejde
 • at møde en hel flok skønne elever, der bringer smilene frem
Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, samt der indhentes en reference inden ansættelsen kan finde sted.

Vil du vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller har du lyst til at komme på besøg, er du velkommen til at kontakte SFO-koordinator Mark Mikkelsen på telefon 30 57 71 58 eller pædagogisk afdelingsleder Linda Schmidt Jensen på telefon 29 10 84 26.

Du kan også besøge vores hjemmeside eller Facebookside, hvor du kan se billeder fra vores hverdag, læse meget mere om os og se, hvem der kan blive dine nye kollegaer.

Er du nysgerrig på, hvad Assens Kommune er for en arbejdsplads, kan du også følge os på de sociale medier via #vierassenskommune.

Ansøgningsfristen er søndag den 23. juni 2024 kl. 23.59, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 25. juni 2024 fra kl. 13.00.

Flyt til Vestfyn

Tænker du at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores bosætningskonsulent Louise Skøtt Christensen på tlf. 64 74 71 55.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=580b7903)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Assens Kommune - Brylle Skole, Tobovej, 5690 Tommerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069212

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet