Bliv en vigtig del af produktionen hos 3L som maskinoperatør!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at sikre en sikker og effektiv drift som 3L’s nye maskinoperatør? Vi søger lige nu en nysgerrig og dygtig maskinoperatør til fast daghold til et try & hire.

om jobbet
Som maskinoperatør får du en vigtig og central rolle i den kontinuerlige drift af produktionen. Dit arbejde vil primært bestå af betjening af standse- og samlemaskine. Efter 2-3 ugers sidemandsoplæring vil du skulle selvstændigt operere maskinerne. Der vil altid være en god kollega i nærheden du kan sparre med. Du vil ligeledes tage del i vedligehold af maskiner, og lige som du gerne selv må fejlfinde på maskinen ved afbrydelser, skal du også skifte valse når nødvendigt.
Som en del af dine daglige opgaver håndterer du regelmæssige og strukturerede arbejdsprocesser, hvilket sikrer konsistens og effektivitet i produktionen. Denne systematiske tilgang gør det muligt for 3L at opretholde høje standarder og levere pålidelige resultater.
OBS. Når man bliver fastansat, kommer man på akkordløn. Her kan du hæve timelønnen betragteligt.

konkrete ansvarsområder
•    Betjene maskiner selvstændigt
•    Ad-hoc reparation og fejlfinding (Videregiv information om fejl og mangler)
•    Udføre mindre reparationsarbejde, når det er relevant og passende

om dig
Du kommer måske med en baggrund fra et teknisk produktionsmiljø hvor du har opbygget en solid erfaring og forståelse for produktionsprocesser og sikkerhed. Det er en fordel, at du tidligere har arbejdet som håndværker eller har en generel interesse for det håndværksmæssige eller mekaniske. Du er struktureret, selvstændig, proaktiv og god til at holde fokus over længere perioder. Du er som person ærlig og kommunikerer tydeligt og effektivt.

Kvalifikationer og kompetencer
•    Det forventes du har teknisk/mekanisk snilde da der er en del omstillinger på maskinen.
•    Lærenem, selvstændig og proaktivt
•    Flydende dansk kundskaber
•    Du har gerne erfaring fra fremstillings- eller pakkemaskiner

om din kommende arbejdsplads
3L har 50 års erfaring med at fremstille produkter af plastfolie. Hos 3L har de stor fokus på bæredygtighed og miljørigtige løsninger. 97% af produkterne fremstilles i dag i miljøansvarligt PP og PET i stedet for PVC ligesom alt papir og pap genbruges.
3L Consumer products har hovedsæde i Brylle, Fyn og beskæftiger ca. 50 mand i dag.
Du bliver en del af en virksomhed med højt til loftet, og hvor alle snakker med alle. Der meget høj anciennitet blandt medarbejderne bla. Fordi man er rummelig og meget fleksible.


ansøg nu
Kan du se dig selv i denne stilling? Send din ansøgning i dag, via dette link:

https://www.randstad.dk/jobs/maskinoperator_odense_11628/

Vi glæder os til at høre fra dig.
Randstad varetager denne rekrutteringsproces på vegne af 3L. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent henrik jepsen på +45 92 92 44 88.  Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale. Vi ser frem til at høre fra dig!

om randstad
Randstad er verdens største HR-udbyder og ‘partner for talent’. Vi giver lige muligheder til alle uanset baggrund og hjælper kandidater med at forblive relevante på et hastigt skiftende arbejdsmarked. Vi tror på et inkluderende arbejdsmarked, hvor alle kan være sig selv og føle sig velkomne.
Vores markedsindsigt og store kendskab til arbejdsmarkedet hjælper virksomheder med at opbygge en kvalificeret, mangfoldig og fleksibel arbejdsstyrke, og vi støtter mennesker og virksomheder i at nå deres fulde potentiale. Det er det, vi er her for, og det er det, der motiverer os hver dag.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group. Vi formidler dagligt arbejde til over 600.000 mennesker verden over og er førende inden for rekruttering, karriererådgivning og fleksibel arbejdskraft i Danmark, med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Assens Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Kokholm, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6081854

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet