Årslev Boldklub & FDF Tommerup St. vinder sponsorater

Kenneth Tolberg Andersen og Mie Sørensen fra FDF Tommerup St. modtager checken af Henrik Maarbjerg fra Boxit. Foto: Boxit
dato

Boxit’s nye koncept til at støtte lokale ildsjæle har netop uddelt årets største sponsorat på 30.000 kroner til Årslev Boldklub. Pengene skal blandt andet gå til en ny måltavle. 

Boxit gik i starten af året i luften med et nyt koncept for at tildele støtte til lokale foreninger, sportsklubber og ildsjæle. Virksomheden netop uddelt det største beløb på 30.000 kroner til Årslev Boldklub, der vil bruge den tildelte støtte på blandt andet en ny måltavle.

Klubbens gamle måltavle er gået i stykker og skal derfor fornyes til en større model, hvor trænerne kan skrive holdopstillinger og vise udskiftninger samt målscorere. Ligeledes vil klubbens sponsorer nu kunne have deres navn stående i løbet af dagen, så det kan ses af alle på anlægget. Strømmen til den nye måltavle vil blive forsynet gennem klubbens nyligt opsatte solceller.

Andenpladsen på 5000 kroner gik til FDF Tommerup St., der vil bruge pengene til ombygning af tre ældre skibscontainere til opbevaringsformål. 

Boxit har udvalgt de nominerede blandt de ansøgninger, der er kommet ind, og de nominerede har efterfølgende selv været ude at påvirke deres organisation og støtter til at stemme på dem på Boxits hjemmeside, hvor der allerede nu er åbnet for ansøgninger til 2025.

BOXIT udlejer depotrum efter ”self-storage” princippet til privat- og erhvervskunder på 11 lokationer i Jylland og på Fyn. Endvidere udlejer virksomheden containere over hele landet og sælger og producerer specialdesignede containerløsninger til erhverv. I Risskov og Aalborg har BOXIT desuden kontorhoteller, der udlejes til mindre virksomheder. BOXIT ejes af Escot koncernen, der ejer, driver og udlejer erhvervsejendomme i hele landet. www.boxit.dk

Kilde: Boxit
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.